Bel: 0523 208 007 of mail:

Poar Neemn boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.675
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


Poar Neemn boeken bij Artist Agency Nederland

Feest! Humor! Gezelligheid! De mannen van Poar Neem’n weten dit als geen ander te brengen en zijn helemaal klaar voor 2019. Moderne festivals, gezellige tentfeesten, carnaval, in de kroeg of discotheek, geef ze een podium en het is feest. Zojuist is hun nieuwe promofilm uitgekomen, kijk zelf maar eens! Poar Neemn boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Poar Neem’n On Tour

Zij hebben ook een behoorlijk aantal fans/vrienden, verspreid door heel het land. De 175.000 Facebookvolgers zijn daar het bewijs van! Van dit grote bereik zal ook nuttig gebruik van gemaakt worden bij een boeking. Er kan dan een eigen evenement aangemaakt worden, die in de evenementenkalender van deze Facebookpagina komt te staan. Bij een show worden er ook verschillende Poar Neem’n artikelen weggeven aan de winnaars (of aan iedereen) van een aantal interactieve spellen op het podium. Zoals bij het rad van Poartuin of de miss Poar Neem’n verkiezing. Om zo de mooie feestvreugde extra te versterken!

Poar Neem’n boeken

Poar Neem’n boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Poar Neem’n neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Poar Neem’n. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...