Bel: 0523 208 007 of mail:

Queen Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

2x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Band


Queen Tribute boeken bij Artist Agency Nederland

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs Epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rock-opera ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak. Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel. Nederland’s beste Queen Tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Queen Forever boeken

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie- imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

Theaterproductie

In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’ welke 55 shows omvatte. De show was een dusdanig groot succes dat het inmiddels bezig is met een tweede seizoen, waarbij ook enkele data in Belgie zijn geboekt. Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast:

“Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien en ik heb er veel gezien”
“Ik dacht dat Freddie aan het playbacken was maar alles was LIVE!”
“Genoten van deze topband”
“Het was zo goed dat we even dachten dat Freddie playbackte, maar het was 100% live”
“Brian May is subliem”
“Hoogtepunten zijn Innuendo en Barcelona”
“David Bowie was spot-on”

Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren.

Queen Tribute boeken

De beste Queen Tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Queen Tribute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Queen Tribute . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...