Bel: 0523 208 007 of mail:

Rudi Rozenberg boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 495,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Rudi Rozenberg boeken bij Artist Agency Nederland

De meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”. Rudi Rozenberg boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Rudi Rozenberg Live

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rozenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begint al gelijk goed met zijn nieuwe single, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après ski König: DJ Maurice.

Rudi’s Roadshow boeken

Nieuw!!! Rudi’s Roadshow; een 4 uur durend waanzinnig programma met live zang van Rudi Rozenberg, Een Oktoberfest / Après-ski DJ, inclusief licht/geluid en veel interactie! Ideaal voor de kleinere locaties, bedrijfsfeest of misschien wel bij jou thuis! Tijdens de avond zijn er ook fantastische (knipoog) prijzen te winnen; dit tijdens de spelletjes die Rudi Rozenberg met kandidaten uit het publiek zal spelen.. Kortom, een supergezellige en interactieve avond van après-ski tot de bekende foute Duitse Schlagers en heel veel live vermaak!

Rudi Rozenberg boeken

Rudi Rozenberg boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Rudi Rozenberg neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rudi Rozenberg. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...