Bel: 0523 208 007 of mail:

SLAM! On Tour

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.400
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 180 minuten


Omschrijving:

Club show tot 350 p.


Samenstelling:

1 persoon


Play Music , Play life

Festival, publieksevenement, bedrijfsfeest, birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw event er een om nooit meer te vergeten!

Vanaf 1 januari 2017 komt SLAM! met een geheel vernieuwde show de beste beats brengen door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staan garant voor een avond helemaal losgaan. Boek nu de SLAM! On Tour show, Club show en alle Radio SLAM! dj’s eenvoudig via Artist Agency Nederland.

Brand New Show

SLAM! brengt de beat bij jouw in de buurt! Boek de SLAM! On Tour show voor een gegarandeerde avond feest.

Voor ieder publieksevent, bedrijfsfeest of festival biedt SLAM! On Tour de beste show aan met de muziek van nu, de hardste mixes en vetste beats!

Wat kun je verwachten?

  • 2 SLAM! On Tour DJ’s
  • 1 MC
  • Een LED show mét LED wall én LED booth
  • Licht- en geluidsapparatuur
  • Een avond om nooit te vergeten

* LED show wordt geplaatst indien er voldoende ruimte voor is op locatie

De SLAM!FM dj’s draaien de beste, nieuwste en dikste beats bij jou in de buurt.

Michael Blijleven, Jochem Hamerling, Robin Lefeber, DJ Jeff en Jeroen Post zijn de dj’s die van jouw avond een onvergetelijke spektakel maken. In de Slam!FM agenda staan alle datums en locaties waar jij en je vrienden absoluut bij moeten zijn. Wil jij samen met de SLAM!FM dj’s zorgen voor een te gekke avond, neem dan vrijblijvend contact op voor de beschikbare data en leg hem direct vast. Door het invullen van je naam, telefoon nummer en mail adres hebben wij voldoende informatie om je te bereiken en kunnen we je voorzien van alle benodigde informatie. Je kan ons natuurlijk ook gewoon bellen, we zijn dagelijks bereikbaar op 0523 208 007

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...