Bel: 0523 208 007 of mail:

Snollebollekes

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 6.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Snollebollekes boeken bij Artist Agency Nederland

De populairste feestartiest van dit moment: Snollebollekes. Met o.a. een BUMA NL award op zak voor beste single (Vrouwkes), meerdere Party Awards en de vele hits die op zijn naam staan mag Snollebollekes met recht de grootste feestartiest worden genoemd die ons land rijk is. Met carnaval niet weg te denken van de feesten onder en boven de grote rivieren, maar ook is Snollebollekes een veel geboekte act tijdens feestweken en evenementen. Snollebollekes boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Het ontstaan van Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en… Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing” van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel.

Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af. Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden. Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.

Snollebollekes

Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”. Vele tentfeesten, discotheken en kermissen gingen direct Snollebollekes boeken voor hun feest.

Een grote platenmaatschappij besloot de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn en ontstond de opvolger “Snollebollekes” (schudden met da kontje) die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014 en is ook al zo’n 1 miljoen keer bekeken op internet. In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations. De WK single is onlangs verschenen (Vrouwkes voor Oranje) en dat heeft Oranje aan een derde plek op het WK geholpen. De zomersingle Bam Bam (Bam) werd bijna de allergrootste zomerhit ooit, waarbij de lambada in het niets zou vallen.

Sinds begin 2014 speelt Snollebollekes menig zaal plat en ook de zomertour door Spanje en Portugal was een weergaloos succes. Kers op de taart was de uitreiking van de BumaNL award voor beste single van het jaar voor “Vrouwkes”. Deze prijs ontvingen we van de prachtige Antje Monteiro aan de Parade in Den Bosch………ooooeeeh lekker. Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”. En door…

Snollebollekes boeken

Met 2 uitverkochte concerten in Gelredome in 2019 schiet Snollebollekes helemaal uit zunne panty! De shows beloven een spektakelstuk te worden dat zijn weerga niet kent. Snollebollekes boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen voor Snollebollekes. We helpen je graag naar een onvergetelijk evenement!

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...