Bel: 0523 208 007 of mail:

The Boyband Battles boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.650
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

4 personen


The Boyband Battles boeken bij Artist Agency Nederland

Je favoriete boybands zijn terug! Maar welke boyband was nu eigenlijk de beste? Zing, dans en battle mee met dé boyband tribute die oude tijden doet herleven: The Boyband Battles! Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, NSYNC en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans: typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Een optreden van The Boyband Battles boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Boybands are back!

Terug naar het tijdperk van de boybands? Nu is het throwback time! Met vier man sterk zorgt deze boyband act ervoor dat het dak er gegarandeerd vanaf gaat en wordt er, samen met het publiek, voor eens en voor altijd uitgemaakt welke boyband de beste was. Ook de jongere boyband fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction, maar wordt het publiek ook mee terug genomen in de tijd, naar hoe het allemaal is begonnen voor de boybands.

Throwbacks

Met een heuse throwbackmedley nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five. Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits en choreografieën in een hedendaags jasje. De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse!

Boyband Battles boeken

Een optreden van The Boyband Battles boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van The Boyband Battles neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Boyband Battles. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...