Bel: 0523 208 007 of mail:

The Dirty Daddies

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 6.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

2x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. rider


Samenstelling:

Band


The Dirty Daddies boeken bij Artist Agency Nederland

MOTHERS AND DAUGHTERS BE WARNED…
THE DIRTY DADDIES ARE COMING TO TOWN!

The Dirty Daddies zijn o.a. bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen. Na enkele jaren on the road zijn The Dirty Daddies uitgegroeid tot dé ultieme festivalact. Met meer dan 150 shows in de benen zal het je niet verbazen dat deze 7-koppige spektakelband een geolied monster is geworden dat elk feest op haar grondvesten laat schudden.

Na zoveel memorable shows en bijzondere hoogtepunten vraagt zo’n jubileumjaar om een bijzondere aanpak en die komt er in 2017: The Very Best of The Dirty Daddies. De allergrootste succesnummers uit vijf jaar The Dirty Daddies zijn samengevat in een show die louter uit hits, hits en nog eens hits bestaat. Alle remmen los, pedal to the metal.  Reken op de grootste classics uit hun repertoire, maar uiteraard ook nieuwe en verrassende keuzes die nog meer lading geven aan de enorme energie en muzikaliteit van de witte brigade. Rijkelijk voorzien van vlammen, confetti en CO-2 is dit dé must-see-show in 2017; de ultieme The Dirty Daddies-experience!

In een twee uur durende live show worden ruim 100 hits op je afgevuurd, verpakt in muzikaal hoogstaande medleys. Iedere hit vloeit na maximaal één minuut naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top-2000 die als een tornado over een zingende, springende en hossende menigte raast. Het volledig in het wit getooide gezelschap speelt met hetzelfde gemak elke feesttent, elk festival en alle clubs van Nederland en omstreken plat.

The Dirty Daddies boeken

The Dirty Daddies boeken betekent feestgarantie, want deze mannen gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Zoals je van The Dirty Daddies gewend bent zullen ook de foute uitstapjes links en rechts niet ontbreken. Dit jaar zullen de vingers gebrand worden aan DJ Paul Elstak, Will Smith, The Village People en vele andere guilty pleasures.

The Dirty Daddies boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie aan te vragen.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...