Bel: 0523 208 007 of mail:

VanVelzen boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set + front of house mixer


Samenstelling:

Band


VanVelzen boeken bij Artist Agency Nederland

(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk. Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia. En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs. VanVelzen boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

MasterPeace Ambassadeur

Voor z’n nieuwe geluid gaat hij zelfs nog een stapje verder: ‘Call It Luck’ bijvoorbeeld, brengt je haast naar een andere plek… Een indrukwekkende en inspirerende reis, zoals naar Congo. Eind 2013 reizen VanVelzen en band op uitnodiging van stichting MasterPeace naar DR Congo voor het vredesproject ‘Music Above Fighting’. Samen met de nationale superster Innoss B zet VanVelzen er muziek in als ‘wapen’ voor verbroedering. VanVelzen keert terug als ambassadeur van MasterPeace vol indrukken en inspiratie. De verhalen van de mensen in conflictgebieden zijn vaak erg heftig, maar hun veerkracht, hoop en positiviteit overstemmen al het oorlogsgeweld.

Call It Luck

In nieuwe songs als ‘Song for Furaha’ (uitgebracht rondom 3FM Serious Request 2014) en ‘Call It Luck’ hoor je al deze inspiratie en positiviteit 100% terug. En ook op het album wat in november 2015 uitgekomen is , klinkt dit door. Na Call It Luck was er de single Phoenix en recent is het swingende Fighting For You uitgebracht. Van die laatste track is ook een dance remix gemaakt. Bereid je dus alvast voor op zonnige tijden, want live ga je deze frisse en positieve sound van VanVelzen volop beleven!

VanVelzen boeken

VanVelzen boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van VanVelzen neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van VanVelzen . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...