Artiesten boeken volgens de RIVM richtlijnen? Opzoek naar betaalbaar entertainment? Dit is wat wél mogelijk is!

Het was een harde klap voor de horeca en entertainment industrie toen de Corona-maatregelen werden bekendgemaakt vanuit de regering. In één keer een complete festivalzomer overslaan omdat evenementen niet meer mogelijk waren. Ook voor ons gold dat we een drukbezette agenda moesten legen. Gelukkig zijn vrijwel alle boekingen verplaatst naar later dit jaar of 2021, waardoor we voor zowel onze opdrachtgevers als artiesten enige zekerheid konden bieden in deze onzekere tijden. Inmiddels lijken we op de terugweg van de intelligente lockdown. Voorzichtig mogen we weer kijken naar wat wél mogelijk is, binnen de richtlijnen van het RIVM. Ook veel van onze opdrachtgevers bleken inventief met bijvoorbeeld het aanbieden van online optredens via livestreams tot privé concerten op afstand. Nu per 1 juni de horeca ook weer mag starten met een minimale bezetting en terrassen zien we gelukkig weer meer vraag ontstaan. Wil je een band of artiesten boeken volgens de RIVM richtlijnen? Dit is wat wél mogelijk is! We staan graag voor je klaar met maatwerk in betaalbaar entertainment en denken met je mee in de juiste invulling.

Betaalbaar entertainment op het terras

Nu de horeca weer voorzichtig open kan zien we een vraag ontstaan naar betaalbaar entertainment voor buiten op het terras. Deze vraag zagen we natuurlijk al aankomen, vandaar dat we een breed aanbod hebben in betaalbare artiesten en kleine bands. Ben je op zoek naar een spetterende openingsact voor het (her)openen van jouw horecagelegenheid, dan hebben wij de perfecte invulling voor je. Liever een middag- of avondvullende act? Ook geen probleem: van duo’s tot kleine bands, tot artiesten en DJ shows – we voorzien je graag van informatie! Voor mogelijkheden en prijzen neem je eenvoudig contact op met ons via mail of telefoon.

Aanbod Online Optredens

Steeds meer artiesten en bands hebben ervoor gekozen om online optredens aan te bieden. Zo was OG3NE onlangs erg innovatief door het aanbieden van een livestream tegen een kleine vergoeding per link. Wil je als bedrijf een uniek online optreden van jouw favoriete band of artiest aanbieden aan jouw werknemers of netwerk? Neem dan vooral contact op voor de uiteenlopende mogelijkheden! Onze artiesten en bands stemmen hun optreden graag af op jouw wensen om de juiste toon aan te spreken die past bij jouw bedrijf.

In deze tijden leveren we graag maatwerk in betaalbaar entertainment. Veel van onze artiesten en bands zijn financieel afhankelijk van de inkomsten uit optredens. Wij samen begrijpen als geen ander de (financiële) zorgen van onze opdrachtgevers. Daarom denken we graag mee in aangepaste gages en speciale aanbiedingen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen in ons aanbod voor betaalbaar entertainment, passend binnen de RIVM-richtlijnen. Hopelijk tot snel!