Online optreden OG3NE vanaf nu mogelijk!

Online optreden OG3NE vanaf nu mogelijk!

Online optreden OG3NE vanaf nu mogelijk! De wereld van openbare optredens, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, verjaardagen en privé-feesten is verruild voor een online omgeving. Daarom is het vanaf nu mogelijk om OG3NE te boeken voor een op maat gemaakt optreden, volledig online. Kies uw favoriete nummers uit het uitgebreide OG3NE repertoire en voorzie ons van zoveel mogelijk informatie. Wat is de gelegenheid, welke speciale betekenis heeft dat ene lied of wie moet op een speciale manier gefeliciteerd worden? Hoe meer informatie we ontvangen, hoe persoonlijker het optreden door OG3NE. Neem voor meer informatie contact op met Artist Agency Nederland.

Speciale studio

De kwaliteit van het optreden staat voor ons voorop. Het optreden vindt plaats vanuit een speciaal gecreëerde studio en een eigen kwalitatief hoogstaand streaming platform. U ontvangt een speciale link om het persoonlijke optreden te kunnen zien. Via platforms als ZOOM en Teams kan er eventueel aanvullende interactie plaats vinden. Bovenstaande platforms zijn helaas nog niet geschikt om geluidstechnisch kwalitatieve optredens te verzorgen.

Populariteit OG3NE

De populariteit van OG3NE is enorm. Het resultaat van hun “Home Isolation Video’s” ging viral op alle social media platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend..

Home Isolation Concert

Twee keer gaven zij inmiddels een pay-per-view ‘Home Isolation Concert’ vanuit een voor deze gelegenheid volledig “Corona proof” gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats was er interactie met het publiek thuis. Met een gemiddeld aantal streams van 10.000 per concert kan ook hier weer van een enorm succes gesproken worden. 20 Juni is tijd voor ‘Home Isolation Concert 3’, tevens de afsluiting van het ‘Home Isolation’ concept.

Online optreden OG3NE boeken

Haal nu de betoverende stemmen van OG3NE exclusief online in huis, op uw bruiloft, verjaardag of zakelijk evenement.
De gage voor een optreden van 1 x 15 minuten bedraagt € 1.750 –
De gage voor een optreden van 1 x 30 minuten bedraagt € 2.200 –