Qmusic Het Foute Uur

Qmusic Het Foute Uur boeken bij Artist Agency Nederland

Qmusic-Het-Foute-Uur-boeken

Elke dag, 365 dagen per jaar zetten wij de luisteraar centraal. Q wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. You make us Q! Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Naast Qmusic The Party is nu ook Qmusic Het Foute Uur een echte publiekstrekker. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement.

Het Foute Uur live is een bewezen publiekstrekker en is eenvoudig in een programmering in te passen. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY? Qmusic Het Foute Uur boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Qmusic Populairste radiostation

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic Het Foute Uur in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Qmusic Het Foute Uur boeken

Qmusic het Foute uur boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Qmusic het Foute uur neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Qmusic het Foute uur. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.Openbare evenementen promoten we op de radio door middel van commercials in de week voorafgaand aan het evenement. Qmusic het Foute uur wordt verzorgt door 1 DJ en uiteraard komen de razend populaire Q-goodies mee!

Gage:                         Vanaf € 1750,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           1 persoon

Zie ook: Ieder evenement in goede handen