Bel: 0523 208 007 of mail:

Qmusic The Party boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.395
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 240 minuten


Omschrijving:

Incl. B-set


Samenstelling:

2 personen


Qmusic The Party boeken bij Artist Agency Nederland

Elke dag, 365 dagen per jaar zetten wij de luisteraar centraal. Q wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. You make us Q! Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Datzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?  Qmusic The Party boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Qmusic Populairste radiostation

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Het leukste feest van Nederland boek je inclusief geluid tot 600 personen (indoor), licht en video achterwand. Openbare evenementen promoten we op de radio door middel van commercials in de week voorafgaand aan het evenement. Qmusic the Party wordt verzorgt door 2 DJ’s en uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee!

Qmusic The Party boeken:

  • Vriendelijke en enthousiaste all-round Qmusic the Party DJ’s,
  • Zeer mooie en complete show met indrukwekkend video decor
  • Inclusief het ‘Foute Uur Live’
  • Gave Qmusic give-aways
  • Qmusic stem-app (het publiek bepaald de muziek)
  • Maatwerk poster, klaar voor online en drukker
  • Radioreclame in de week vooraf op Qmusic
  • Feest Garantie!

Qmusic The Party PRIJZEN

Qmusic the Party 240 min                 –   €3395,00 exclusief 21% BTW
Qmusic the Party – 4uur FOUT!       –   €3395,00 exclusief 21% BTW
Qmusic het Foute uur Live!               –  €1450,00 exclusief 9% BTW

OPTIES

Overdekt buitenpodium van 8x6mtr      –    € 1.450,00*
Fullcolour lasershow                                   –   € 895,00*
LED dansvloer op maat vanaf                   –   € 695,00*
CO2 & confetti pakket                                  –   € 150,00*
Qmusic the Party danseressen                  –   € 550,00*

Extra geluid: op aanvraag
Artiesten: op aanvraag

Qmusic Het Foute Uur boeken

In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement. Het Foute Uur live is een bewezen publiekstrekker en is eenvoudig in een programmering in te passen.

Qmusic the Party – 4 Uur Fout

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Qmusic Foute Party is identiek aan the Party alleen de muziek en visual zijn 100% Fout.

Qmusic the Party is flexibel qua opstelling en duurt standaard 4 uur. Wil je een korter of langer optredens, extra beleving zoals laser, dansers of een artiest dan kan dat natuurlijk ook!
Neem vandaag nog contact op met ons via het contactformulier, mail of telefoon. We helpen je graag bij het boeken van het leukste feest van Nederland! Qmusic The Party boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...