Stefan & Sean ft. Bram Krikke boeken

Stefan & Sean ft. Bram Krikke boeken bij Artist Agency Nederland

Stefan-Sean-bram krikke-Boeken

Na het ongekende succes van “Potentie”, wat DE carnavals hit van 2019 was, zijn Stefan & Sean ft. Bram Krikke terug met een nieuwe carnavalskraker. Dit keer hebben ze een track gemaakt over hun favoriete snack, de Frikandel Speciaal. Het eindresultaat is een hilarische track met een nog grappigere videoclip! “Frikandel Speciaal” is afgelopen vrijdag online gekomen en zit inmiddels al op 534K plays op Spotify en is meer dan 1 miljoen keer bekeken (+ Trending Topic) op YouTube.

Stefan & Sean ft. Bram Krikke – Potentie, dé carnaval hit van 2019!

Ze werden tijdens carnaval ineens beroemd met dé hit van het jaar: POTENTIE! Youtubers Sean Demmers en Stefan de Vries scoorden samen met SLAM! DJ Bram Krikke de carnavalshit van 2019 met hun hit ‘Potentie’. De feestgarantie voor ieder tentfeest en iedere club! De twee zijn al jaren beste vrienden en hebben menig video op Instagram en Youtube samen gemaakt; Stefan & Sean! Naast het succes op Youtube en Instagram bestormen de twee nu ook de muziekindustrie. Stefan en Sean boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Stefan en Sean boeken

Stefan en Sean boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Stefan en Sean neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Stefan en Sean. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Het duo is te boeken als DJ-act en zullen ten alle tijden energie en een goede stemming naar het evenement brengen. Van Hardstyle, House, hitjes én natuurlijk de favoriete party hits tot het meezingen van alle nummers – het is gegarandeerd een feestje met deze twee.

Over Bram Krikke

Bram Krikke zal vanaf juni 2019 niet meer standaard mee gaan met de shows van Sean en Stefan. Uiteraard is Bram wel te boeken in combinatie Stefan en Sean. Bram begon zijn leventje in Weesp, waarna hij naar Hollandsche Rading verhuisde. Waar naar toe? Juist, Hollandsche Rading. Aantal inwoners? 1.424. Samen met Hennie Huisman ging hij vroeger los op ‘Met Z’n Allen’. Inmiddels houdt hij nog steeds van foute muziek en is zijn motto: Hoe fouter, hoe beter! Een aantal jaar later heeft Bram zijn eigen appartement in Hilversum en is hij de helft van het geniale Club Ondersteboven duo. Daarnaast pakt hij zijn shine in de wekelijkse Bram in de Buurt video op YouTube, waarin de awkward momentjes niet op twee (drie, vier) handen te tellen zijn…

Stefan & Sean ft. Bram Krikke boeken

Een optreden van Stefan & Sean ft. Bram Krikke boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Stefan & Sean ft. Bram Krikke inhuren? Voor meer informatie over een optreden van Stefan & Sean ft. Bram Krikke neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking vanStefan & Sean ft. Bram Krikke. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 5995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen