Tabitha boeken

Tabitha boeken bij Artist Agency Nederland

Optreden-Tabitha-boeken

Je zou haar kunnen kennen van haar samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex, MaanBizzey en Kriss Kross Amsterdam. Tabitha Foen-a-Foe – beter bekend als Tabitha – is een Nederlandse zangeres. Het begon allemaal met de hit “Is dit over?”, dit nummer werd een groot succes in Nederland met maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op spotify.2019 wordt het jaar van de ladies en dus van Tabitha!

Vorig jaar releaste ze haar debuut EP ‘Gevonden in verdwalen’ bij TopNotch en dit voorjaar volgt haar nieuwe EP waarmee ze de stap naar het grote publiek maakt. Als voorproefje kregen we al de single ‘Hij is van Mij’ met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey die al weken lang op 1 staat in de charts. Verder verkoopt ze binnen no time zalen uit wat geresulteerd heeft in een spectaculaire live show met band op 31 mei in de grot zaal van Paradiso. Als dat geen hitgarantie is… Tabitha boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

Eigen stichting Tabitha

In 2017 richtte Tabitha haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

Tabitha bij TopNotch

Tabitha tekende in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in April 2018 releasde zij haar debut EP “Gevonden in verdwalen”. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden in verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamed en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is!

Tabitha boeken

Tabitha boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Tabitha neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Tabitha. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen